Agenda

jan
31
vr
Filmhuus
jan 31 @ 20:00 uur – 22:30 uur

Filmhuus Hoeflo The lady in the vanThe lady in the Van

The Lady in the Van is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een sociaal geïsoleerd oud vrouwtje (Maggie Smith) dat leeft in een verwaarloosd busje.

Op zoek naar een mooi parkeerplekje om zich te nestelen, belandt zij uiteindelijk tegenover het huis van schrijver en acteur Alan Bennett (Alex Jennings). Hij is de enige in de straat die buiten alle afschuw nog een soort nieuwsgierigheid en compassie weet op te brengen met het lot van de vreemde figuur. De schrijver in hem vertelt hem dat hij, gezien zijn schrijversblok, wel achter zo´n buitenkansje voor een verhaal aan móet gaan. Zij stond uiteindelijk vijftien jaar geparkeerd op zijn oprit. Een filmrol die Maggie Smith op het lijf geschreven is.

Link voor de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nGiyqVBxndU

 

Datum: vrijdag 31 januari 2020

Plaats: Dorpshuus Hoeflo in Harfsen

Aanvang: 20:00 uur

Entreeprijs van € 8,-  is inclusief een consumptie.

 

Volgende films:

8 maart (internationale vrouwendag): Philomena

27 maart: Once upon a time in Hollywood

 

 

feb
21
vr
Pubquiz
feb 21 @ 20:30 uur – 23:30 uur

Avondvullende kennisquiz onder leiding van een QuizMaster en voor de winnaar is er een leuke prijs!

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet je het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Humberto Tan tot de hoofdstad van IJsland: alles kan aan bod komen!

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat aan het einde van de avond de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen. Elke Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Geef je snel op en doe gratis mee.

mrt
22
zo
Hobbybeurs
mrt 22 @ 10:00 uur – 16:00 uur

Zondag 22 maart 2020 houden wij voor de 4e keer een Hobbybeurs.

Heel veel verschillende hobbyisten laten hun hobby`s zien. Leuke workshops voor kinderen en volwassenen. Gratis entree + parkeren. Van 10.00 uur – 16.00 uur.