Agenda

sep
13
vr
Pubquiz
sep 13 @ 20:30 uur – 23:30 uur

Avondvullende kennisquiz onder leiding van een QuizMaster en voor de winnaar is er een leuke prijs!

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet je het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Humberto Tan tot de hoofdstad van IJsland: alles kan aan bod komen!

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat aan het einde van de avond de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen. Elke Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Geef je snel op en doe gratis mee.

sep
20
vr
Kaartavond
sep 20 @ 20:00 uur – 23:00 uur

Gezellig een avond kaarten.

Vind jij kaarten ook zo leuk en heb je zin om mee te spelen?

Je bent van harte welkom. Joop Stegeman is uw gastheer en zal de avond leiden.

De kaarten worden vanaf 20.00 geschud.

sep
22
zo
Step in Harfsen
sep 22 @ 12:00 uur – 18:00 uur

Step in Harfsen22 september met de KickBike door Harfsen

Op 22 september om 12.00 uur wordt STEP IN Harfsen georganiseerd. Tijdens dit sportieve evenement ga je met een KickBike de uitdaging aan om hilarische opdrachten over een 6 kilometer lang parcours zo goed of snel mogelijk uit te voeren. De wedstrijd start bij Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.

Met je groep step je met de KickBike en mooie route in de omgeving van Harfsen en dwars door ludieke locaties in het dorp. Daarnaast komt de route langs diverse sportverenigingen, waarbij je als groep hilarische sport- en/of spelopdrachten uitvoert.

 

Weer aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers de benen losschudden en een hapje eten. Met livemuziek wordt de middag gezellig afgesloten. Uiteraard zijn ook mensen die niet mee hebben gedaan welkom om een drankje te komen drinken. Einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker.

Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het “BEST DRESSED TEAM”.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land plaatsvindt. De organisatie ligt in handen van (bestuurs-)leden van Hoeflo Harfsen, Hamac, IJsvereniging de Bosbaan, SV Harfsen Voetbal, Tennisvereniging Harfsen, SV Harfsen Gymnastiek en de Sportraad Lochem.

Meedoen? Aanmelden kan tot 1 augustus via www.hoeflo.nl/step-in-harfsen/

Leeftijd: vanaf 6 jaar (als de step te groot is, mag deelnemen ook op eigen fiets of step)

Groepen: van 6 tot 10 personen

Tijd: van 12:00uur  tot ongeveer 18:00 uur

Kosten: € 10,- p.p.

 

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06-23848527.

sep
27
vr
Filmhuus
sep 27 @ 20:00 uur – 23:00 uur

Film Greenbook in HoefloGreenbook

Green Book is een Amerikaanse biografische roadmovie uit 2018 onder regie van Peter Farrelly. De film is gebaseerd op de vriendschap tussen pianist Don Shirley en diens chauffeur en lijfwacht Tony Lip. De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali en Viggo Mortensen.

 

Bekijk hier de trailer

okt
5
za
Rommelmarkt
okt 5 @ 09:30 uur – 14:30 uur

Rommelmarkt HarfsenRommelmarkt Harfsen

De rommelmarkt is een initiatief van Stichting Exploitatie Kulturhus Hoeflo. De uitvoering is belegd bij een commissie bestaande uit een brede vertegenwoordiging van dorpsbewoners. Inwoners van Harfsen en Kring van Dorth wordt gevraagd om vrijwillig afstand te doen van bruikbare spullen. De commissie is van plan verschillende verenigingen en organisaties in Harfsen/Kring van Dorth financieel te ondersteunen met een gift. De commissie weegt nauwkeurig af welke instelling het geld door haar activiteiten verdiend heeft en kent op basis van verschillende criteria het geld toe.