Agenda

dec
14
vr
Pubquiz
dec 14 @ 20:30 uur – 23:30 uur
Pubquiz @ Café Dorpshuus Hoeflo

Avondvullende kennisquiz onder leiding van een QuizMaster en voor de winnaar is er een leuke prijs!

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet je het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen je om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Humberto Tan tot de hoofdstad van IJsland: alles kan aan bod komen!

Na elke ronde worden de formulieren verzameld en nagekeken, en worden juiste antwoorden beloond met punten. Het team dat aan het einde van de avond de meeste punten heeft verzameld mag zich Pubquizkampioen noemen. Elke Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Geef je snel op en doe gratis mee.

dec
21
vr
Kaartavond
dec 21 @ 20:00 uur – 23:00 uur
Kaartavond @ Instructiezaal Dorpshuus Hoeflo

Gezellig een avond kaarten.

Vind jij kaarten ook zo leuk en heb je zin om mee te spelen?

Je bent van harte welkom. Joop Stegeman is uw gastheer en zal de avond leiden.

De kaarten worden vanaf 20.00 geschudt.

jan
25
vr
Filmhuus
jan 25 @ 20:00 uur – 23:00 uur

Broken Memories

De oude Jasper lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Zijn zoon Levi komt terug naar huis om zijn vader te verzorgen. Het wordt hem allemaal teveel en Levi besluit om iemands hulp te zoeken. De keuze valt op de mooie, mysterieuze Maggie. Maggie moet met haar warmte en geduld zorgen voor de wederopbouw tussen vader en zoon en voor het onderhoud van de familieboerderij. Maar uiteindelijk verandert alles weer, als het turbulente verleden van Maggie duidelijk wordt.

 

Bekijk hier de trailer