Step in Harfsen

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Via deze link te zien.

Sportief – Avontuurlijk – Spannend – Muzikaal

Wat is Step in Harfsen?

Op zondag 22 september vanaf 13.00 uur vindt de eerste editie van het evenement Step in Harfsen plaats. Tijdens dit sportieve evenement ga je met een KickBike de uitdaging aan om hilarische opdrachten over een 6 kilometer lang parcours zo goed mogelijk uit te voeren.Het evenement zal starten en eindigen bij Dorpshuus Hoeflo.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land plaatsvindt.

Organiserende verenigingen zijn:

  • Tennisvereniging Harfsen
  • SV Gymnastiek Harfsen
  • SV Voetbal Harfsen
  • IJsvereniging “de Bosbaan” Harfsen
  • Ondersteunend is de Hamac en Hoeflo

Voor wie?

De organisatie hoopt op veel deelnemers/teams. Men start in groepen van minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Leeftijd vanaf 6 jaar tot ??, dus voor het hele gezin en iedereen.

Heeft u een beperking en kunt u niet meebiken, maar u wilt wel actief bezig zijn met Step in Harfsen? Dan bent u van harte welkom om mee te helpen als vrijwilliger. Neemt u gerust contact met ons op. Zie de gegevens onder aan deze pagina.

Heeft u een laag inkomen en wilt u financiële ondersteuning om toch mee te doen aan Step in Harfsen? Klik op deze link of u daar recht op heeft.

Hoe werkt Step in Harfsen?

Er wordt gestart om de 5 minuten voor een route van 6 km. Onderweg zijn er diverse hilarische sport- en/of spelopdrachten en algemene vragen. Onderweg wordt men gejureerd door een mysterie guest of men zich wel aan de verkeersregels houdt. Dit telt mee voor de puntentelling.

Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het “BEST DRESSED TEAM”.

Er zal ook een team-workout opdracht tussen zitten.

Weer aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers hun benen los gaan schudden en wat gaan eten en drinken. De Coverband ALIVE zal zorgen voor het feestelijke tintje. Einde van de middag zal de prijsuitreiking plaatsvinden en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker. Einde ongeveer 20.00 uur

Prijskaartje?

De kosten voor dit evenement is slechts € 5,00 p.p. Basisschool jeugd met een eigen step of fietsje mogen ook meedoen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar tellen wel mee voor het maximaal aantal deelnemers per team.

Contact:

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06-23848527.

De inschrijving is gestopt. Wil je nog meedoen dan moet je zelf voor een Kickbike zorgen en je dan alsnog aanmelden via stepinharfsen@hoeflo.nl


Team Step in Harfsen