Step in Harfsen

Sportief – Avontuurlijk – Spannend – Muzikaal

Wat is Step in Harfsen?

Op zondag 22 september vanaf 12.00 uur vindt de eerste editie van het evenement Step in Harfsen plaats. Tijdens dit sportieve evenement ga je met een KickBike de uitdaging aan om hilarische opdrachten over een 6 kilometer lang parcours zo goed mogelijk uit te voeren.Het evenement zal starten en eindigen bij Dorpshuus Hoeflo.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land plaatsvindt.

Organiserende verenigingen zijn:

  • Tennisvereniging Harfsen
  • SV Gymnastiek Harfsen
  • SV Voetbal Harfsen
  • IJsvereniging “de Bosbaan” Harfsen
  • Ondersteunend is de Hamac en Hoeflo

De organisatie hoopt op veel deelnemers/teams. Men start in groepen van minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Leeftijd vanaf 6 jaar tot ??, dus voor het hele gezin.

Er wordt gestart om de 5 minuten voor een route van 6 km. Onderweg zijn er diverse hilarische sport- en/of spelopdrachten en algemene vragen. Onderweg wordt men gejureerd door een mysterie guest of men zich wel aan de verkeersregels houdt. Dit telt mee voor de puntentelling.

Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het “BEST DRESSED TEAM”.

Er zal ook een team-workout opdracht tussen zitten.

Weer aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers hun benen los gaan schudden en wat gaan eten. Live muziek zal zorgen voor het feestelijke tintje. Einde van de middag zal de prijsuitreiking plaatsvinden en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker. Einde ongeveer 18.00 uur

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06-23848527.

Hoe meld ik ons aan?

Vul onderstaand formulier in en je ontvang zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2019


Team Step in Harfsen